Tapijt en Laminaat Direct biedt all in service

De all in service van Tapijt en Laminaat Direct ontneemt u alle zorg om een prachtige nieuwe vloer te realiseren. Het heeft zoveel voordelen om zelf niet aan de slag te hoeven gaan, maar het hele proces uit te besteden. Dat er geen extra kosten bij komen kijken, is helemaal fantastisch. Laminaat wordt namelijk gratis gelegd net als klik pvc. U kiest op uw gemak een nieuwe vloer en op de afgesproken dag komt onze professioneel team langs om de laminaatvloer of pvc-vloer te leggen.

Uitgebreide all in service

De all in service gaat nog een stapje verder. Bij de aanschaf van laminaat of klik pvc wordt het nieuwe vloersysteem niet alleen gratis gelegd. De plakplinten zijn namelijk ook bij de totaalprijs inbegrepen net als de ondervloer. Dat wil niet zeggen dat u als nog duur uit bent, want Tapijt en Laminaat Direct is de goedkoopste aanbieder in Nederland met deze exclusieve service. Om het helemaal compleet te maken, krijgt u er tijdelijk ook nog een gratis schoonloopmat bij. Dan blijft de nieuwe vloer ook mooi nadat wij weg zijn.

laminaat all in

Gratis staal

Het is niet altijd gemakkelijk om een nieuwe vloer uit te kiezen. Bij het online uitzoeken van laminaat of klik pvc twijfelt u misschien of de kleur wel ideaal is. Om u daarmee op weg te helpen, is het mogelijk om een gratis staal aan te vragen. Die krijgt u toegezonden en zo ziet u meteen of de kleur en design is wat u zoekt. De vloer van uw keuze, laminaat of klik pvc, krijgt u vervolgens voor een all-in prijs aangeboden. Dat verschaft meteen duidelijkheid in de totale kosten en zoals u weet, zijn wij in Nederland de goedkoopste aanbieder op dit gebied. Het is extra voordelig dat u ook gratis plakplinten, een ondervloer en zelfs een schoonloopmat erbij krijgt. U hoeft zelf niet meer uit te rekenen wat de kosten worden voor een complete vloer met de all-in prijzen die wij u bieden.

Offerte aanvragen voor all in service

Maak vooral gebruik van de mogelijkheid om vrijblijvend een offerte voor laminaat of klik pvc aan te vragen dat gratis gelegd wordt. Wij hanteren zulke scherpe prijzen dat het wel lijkt alsof er sprake is van een spectaculaire aanbieding. Bij veel andere leveranciers komen er na het uitzoeken van de vloer nog extra kosten bij. Dat is bij Tapijt en Laminaat Direct met de gratis gelegd service niet het geval. De all in service bestaat uit de kosten van een laminaatvloer of klik pvc inclusief ondervloer en plakplinten en de vloer wordt gratis gelegd. Wij leggen door heel Nederland vloeren aan en u kunt nu direct van de vloer van uw voorkeur een gratis staal of scherpe offerte aanvragen.