Intervos behang

Hoogwaardig glasvezelbehang van Intervos, overschilderbaar of gecoat glasvezelbehang en glasweefselbehang voor een strakke wandafwerking. Zware kwaliteit voor de echte vakman en klusser. Bestel ook gewoon uw glasvezelbehang per meter i.p.v. per rol.

Sorteer op
Intervos Glasvezelbehang - Special Offer Intervos PP-27 Spack - rol 50 x 1m
Glasweefsel behang Pré-Painted Glass PP-15
Glasweefsel behang Pré-Painted Glass PP-14
Intervos Glasweefselbehang - Easy- On Glass PP-50 - rol 25m x 1m
Glasvezel behang Intervos Quality 1408
Intervos Glasweefselbehang - Easy- On Glass PP-51 - rol 50m x 1m
Glasvezel behang Intervos Quality 1412
Glasweefsel behang Pré-Painted Glass PP-16
 Intervos Glasweefselbehang - Easy- On Glass PP-54 - rol 50m x 1m
Glasvezel behang Intervos Quality 1423
Intervos Glasweefselbehang - Pré-Painted Glass PP-17 - rol 50m x 1m
Glasweefsel behang Design Glass 1638
Glasweefsel behang Design Glass 1637
Glasweefsel behang Design Glass 1636
Glasweefsel behang Design Glass 1619
Glasweefsel behang Design Glass 1617
Glasweefsel behang Design Glass 1614
Glasweefsel behang Design Glass 1613
Glasweefsel behang Design Glass 1612
Intervos Glasweefselbehang - Easy- On Glass PP-55 - rol 50m x 1m
Glasvezel behang Intervos Quality 1414
Intervos Glasweefselbehang - Easy- On Glass PP-56 - rol 50m x 1m
Intervos Glasweefselbehang - Easy- On Glass PP-57 - rol 50m x 1m
Glasweefsel behang Design Glass 1648

Glasvezelbehang van Intervos

Wellicht bent u uitgekeken op de wanden in uw huis of de kleur ervan. Denkt u dan eens aan het toepassen van glasweefselbehang. Dit is een behangsoort die behoort tot de groep van de glasvezelbehangen. De naam zegt het eigenlijk al, het gaat hier om een behangsoort waarin glasvezels zijn verwerkt. Dit geeft het behang stevigheid en een speciale structuur. Gemaakt van verschillende soorten glasvezels, die op een speciale wijze met elkaar verweven zijn, is dit een behangsoort met twee opvallende eigenschappen. Ten eerste springt de sterkte van het materiaal in het oog. Verder is de eenvoudige verwerkbaarheid een groot voordeel, u smeert de muur in met lijm, waardoor het aanbrengen van de banen een minder tijdrovende klus wordt. Door de structuur van het behang is het tevens mogelijk om de verschillende stroken naadloos aan elkaar te plakken. Het is verkrijgbaar in verschillende structuren en diktes. Af te werken in een kleur naar wens, creëert u eenvoudig uw eigen sfeer. Bij Tapijt en Laminaat Direct bieden wij tevens de mogelijkheid uw glasweefselbehang tot op de meter te bestellen.


Welke soorten glasvezelbehang zijn er verkrijgbaar?

Glasvezelbehang is de verzamelnaam van drie soorten behang, het glasweefsel- glasvlies- en het renovliesbehang. Glasvlies en renovlies zijn de geperste soorten behang, waardoor ze vlakker van structuur en eveneens erg sterk zijn. De beide kwaliteiten behang zorgen voor een goede beschermlaag op de muren en zijn eveneens zonder naden aan te brengen. Zo vormen ze een goed alternatief voor de gestucte en sausklare muur. Het product glasvlies bestaat niet uit papier maar uit glasvezels, is stootvast en eenvoudig te snijden. Daarentegen bestaat het product renovlies wel uit papier met vezels en wordt vaak gebruikt op de wat oudere muren. De sterk egaliserende werking van het renovliesbehang, maakt het product zelfs geschikt om te gebruiken op wanden die niet helemaal glad zijn. Het materiaal is eveneens in staat kleine haarscheurtjes in muren op te vangen. In renovatie projecten is dit dan ook een behangsoort die vaak uitkomst biedt. Sommige rollen glasvezelbehang zijn leverbaar in rollen van 25 meter, andere in 50 meter en eveneens in rollen van 10 meter. Verder biedt Tapijt en Laminaat Direct de mogelijkheid voor coupage van het door u gewenste behang. Dat wil zeggen dat u zelfs op de meter nauwkeurig uw bestelling kunt plaatsen. Zo blijft u nooit meer met een halve rol zitten, waar u uiteindelijk toch niets meer mee doet.