Belakos

banner-belakos

Sorteer op
Belakos Plak PVC Castello XL 0.55
€ 36,95per m2
Levertijd: 2-4 werkdagen
Belakos Plak PVC Rustico 50/60
€ 39,95per m2
Levertijd: 2-4 werkdagen
Belakos Plak PVC Rustico
€ 39,95per m2
Levertijd: 2-4 werkdagen
Belakos Plak PVC Visgraat Rustico
€ 39,95per m2
Levertijd: 2-4 werkdagen
Belakos Plak PVC Touchstone
€ 43,95per m2
Levertijd: 2-4 werkdagen
Belakos Plak PVC Palazzo Visgraat XL
€ 43,95per m2
Levertijd: 2-4 werkdagen
Belakos Plak PVC Palazzo
€ 43,95per m2
Levertijd: 2-4 werkdagen
Belakos Plak PVC Attico Visgraat XL
€ 43,95per m2
Levertijd: 2-4 werkdagen
Belakos Plak PVC Attico
€ 43,95per m2
Levertijd: 2-4 werkdagen
Belakos Plak PVC Palazzo Hongaarse punt
€ 47,95per m2
Levertijd: 2-4 werkdagen
Belakos Plak PVC Attico Weense punt 83
€ 47,95per m2
Levertijd: 2-4 werkdagen
Belakos Plak PVC Attico Hongaarse punt 83
€ 47,95per m2
Levertijd: 2-4 werkdagen

12 Items

per pagina

Met een PVC vloer van Belakos haalt u de luxe en sfeer van een houten of stenen vloer in huis en het gemak van kunststof voor eenvoudig onderhoud. Een Belakos PVC vloer is toe te passen in nagenoeg iedere ruimte in uw huis. Zowel Belakos als Tapijt en Laminaat Direct controleert bij de selectie van haar PVC-vloeren nauwgezet of de fabricage voldoet aan de Europese normering. Deze PVC vloeren zijn water-, kras en slijtvast, maar ook vuilafstotend. De Belakos plak PVC vloeren staan bekend om hun hoogwaardige, duurzame kwaliteit en fraaie uitstraling. Een Belakos PVC vloer is verkrijgbaar in verschillende diktes, diverse kleuren en een uitvoering in strook of tegel.

 

Wat maakt een Belakos PVC vloer uniek?

- Extra lange planken van 150 cm - Unieke dessins en scherpe prints zonder herhalingen - De houtstructuur is voelbaar, voor realistisch resultaat - V-groef voor een natuurlijke uitstraling - Verzekerd van kwaliteit - Minimaal krimpen en uitzetten door dubbele glasvezel laag - PU-slijtlaag, uw vloer blijft gegarandeerd in perfecte staat

 

Voordelen van een (plak) PVC vloer

PVC heeft de uitstraling van hout of natuursteen met het gemak van kunststof en is daardoor makkelijk te onderhouden. Een plak pvc vloer kun je in elke richting tegen elkaar aan leggen omdat er geen click verbinding aan zit. Hierdoor kunt u uw creativiteit volledig uiten! Daarnaast zijn PVC vloeren over het algemeen gemakkelijker in onderhoud, beter bestand tegen vocht, geschikter voor vloerverwarming én zijn de PVC vloeren stiller en dempen het geluid veel beter. PVC vloeren zijn niet alleen uitermate geschikt voor intensief huishoudelijk gebruik maar ook bij uitstek geschikt voor projectmatige of commerciële toepassingen.

 

Onderhoud van een Belakos plak-PVC vloer

PVC vloeren zijn eenvoudig in onderhoud. De eerste reiniging van een onderhoudsvriendelijke PCV vloer begint bij de entree, een goede schoonloop-zone houdt namelijk een groot deel van het binnengelopen vuil vast. Dit draagt een aanzienlijk deel bij in de besparing van uw onderhoudskosten en de levensduur van uw PVC laminaat. - Losliggend vuil eenvoudig verwijderen met stofzuiger of vloerwisser. - Vloer dweilen met goed uitgewrongen mop (het beste resultaat behaalt u met een wissysteem met microvezel doeken), met pH-neutraal reinigingsmiddel. Of met een middel dat geschikt is voor PVC vloeren en die geen filmlaag achterlaten. - Geen gebruik maken van olieachtige substanties of oplossingen hiervan.

 

Service van Tapijt en Laminaat Direct

Bent u geïnteresseerd in een Belakos PVC vloer? Bij Tapijt en Laminaat Direct vindt u het volledige assortiment plak PVC van Belakos. Hierop wordt een garantie afgegeven voor 20 jaar. Dit alles kan worden gelegd door de ons geselecteerde, uiterst bekwame stoffeerders. Wij staan garant voor een perfecte afwerking! We leggen door heel Nederland en kunnen de werkzaamheden altijd op redelijk korte termijn verrichten.