• Geen 50% of 70 % korting
  Maar toch de goedkoopste 
 • Leggen door heel Nederland
  Vraag gratis staal/offerte aan
 • Alles veilig betalen
  Met IDEAL of creditcard
 • Meer dan 25 jaar ervaring
  Eigen stoffeerders en vakmannen
0561-614443
Browse by category

Voordelen van click pvc

Door Hermen in pvc
Lees verder
Hoewel laminaat nog steeds een zeer populaire vloer is en vaak wordt gekozen, wordt het langzamerhand wel ingehaald door de pvc vloer. Een pvc vloer bestaat volledig uit kunststof en is verkrijgbaar in talrijke kleuren en motieven. Bij Tapijt en Laminaat Direct vind je een groot assortiment aan verschillende pvc vloeren. Het grote verschil met laminaat is dat de stroken van een pvc vloer flexibel zijn en gemakkelijker gelegd kunnen worden.

Visgraat laminaat bij Tapijt en Laminaat Direct

Door Hermen in laminaat
Lees verder
Tapijt en Laminaat Direct is dé speciaalzaak voor laminaatvloeren en beschikt dan ook over een uitgebreid aanbod aan vloeren voor zowat elke toepassing. Laminaat is een van de populairste materialen voor vloeren in particuliere woningen, en wel om verscheidene redenen. Naast een hoge duurzaamheid maken ook zijn moderne en strakke karakter een dergelijke vloer erg gewild bij huishoudens en bedrijven. Daarbij komt ook nog eens dat laminaat in verschillende formaten en vormen verkrijgbaar is - zoals een visgraat vloer!

Laminaat gratis laten leggen

Door Hermen in laminaat
Lees verder
Laminaat is een goede keuze wanneer je een nieuwe vloer in de kamer wilt hebben. Laminaat heeft namelijk een flink aantal pluspunten als je dit vloertype vergelijkt met andere vloersoorten.

Laminaat € 18,90 p/m2 inclusief leggen, ondervloer en plakplinten!

Door Hermen in laminaat
Lees verder
Vanaf heden een ongeëvenaarde stunt bij Tapijt en Laminaat Direct!

Tapijt en laminaat Direct altijd vernieuwend

Door Hermen in kunstgras, laminaat, pvc, deurmat
Lees verder
Tapijt en Laminaat Direct een woonwinkel met alle soorten vloeren en raammogelijkheden in de showroom uitgestald. Alle collecties van zowel de vloeren als ook van de raambekledingen worden met grote regelmaat vernieuwd. Zo bent u altijd verzekerd van al het nieuwe in de gangbare trends.

Tapijt en Laminaat Direct biedt all in service

Door Hermen in laminaat, pvc
Lees verder
De all in service van Tapijt en Laminaat Direct ontneemt u alle zorg om een prachtige nieuwe vloer te realiseren. Het heeft zoveel voordelen om zelf niet aan de slag te hoeven gaan, maar het hele proces uit te besteden. Dat er geen extra kosten bij komen kijken, is helemaal fantastisch. Laminaat wordt namelijk gratis gelegd net als klik pvc. U kiest op uw gemak een nieuwe vloer en op de afgesproken dag komt onze professioneel team langs om de laminaatvloer of pvc-vloer te leggen.

Waarom zou ik voor een pvc vloer kiezen?

Door Hermen in pvc
Lees verder
U bent op zoek naar een nieuwe vloer in uw woning. U denkt daarbij aan een PVC vloer. Dat is een goede keuze. Een PVC vloer ziet er niet alleen erg mooi uit, maar is ook nog eens erg praktisch. PVC vloeren via Tapijt en Laminaat direct bieden heel veel mooie voordelen.

Uw laminaat of PVC gratis gelegd

Door Hermen in laminaat, pvc
Lees verder
Het is ideaal om bij de aankoop van laminaat of click pvc geen rekening te hoeven houden met extra kosten. Bijvoorbeeld voor het aanbrengen van het nieuwe vloersysteem. Als onderdeel van onze service is er sprake van all in prijzen. Dat betekent dat de prijs die u ziet de prijs is die u betaalt. Uw laminaat of pvc wordt gratis gelegd. De kosten zijn voor iedereen transparant en vanaf het eerste begin duidelijk. Zo is het nog gemakkelijker om een keuze te maken en daarbij rekening te houden met het eigen budget.

Het verschil tussen een schoonloopmat en een droogloopmat

Door Hermen in deurmat
Lees verder
Voor het behoud van uw vloer, of het nu uw woning of uw bedrijf betreft, is een schoonloopmat of droogloopmat een onmisbaar item. Goede bescherming is van groot belang. Een kwalitatief goede mat zal zoveel mogelijk zand en vocht van de schoenzolen halen, waardoor slijtage en beschadigingen van de achterliggende vloer zoveel mogelijk wordt tegengegaan. Dit komt de duurzaamheid van uw mooie vloer ten goede. Denkt u hierbij ook eens aan een mooie grote entreemat, eventueel met logo, voor uw bedrijfsingang, waar intensief loopverkeer plaatsvindt.

Laminaat of Pvc wat is het verschil?

Door Hermen in laminaat, pvc
Lees verder
Bij twijfel over de keuze tussen laminaat en pvc is het belangrijk om het verschil tussen beide vloersystemen te kennen. Er zijn zeker overeenkomsten, maar de verschillen tussen laminaatvloeren en pvc-vloeren zijn dusdanig dat het belangrijk is om er kennis over te hebben. Dan weet u zeker dat u de perfecte keuze maakt bij Tapijt en Laminaat Direct.
Previous post
Prijzen inclusief 21% BTW - Alle vloerkleden gratis bezorgd - Matten en trapmatten 4,95 bezorgkosten - Boven de 450,00 geen verzendkosten