• Geen 50% of 70 % korting
  Maar toch de goedkoopste 
 • Leggen door heel Nederland
  Vraag gratis staal/offerte aan
 • Alles veilig betalen
  Met IDEAL of creditcard
 • Meer dan 25 jaar ervaring
  Eigen stoffeerders en vakmannen
085 06 01 500
Browse by category

De laminaatvloeren van Quick Step

Door Hermen in laminaat
Lees verder
Het is fijn om een vloer in huis te hebben die aan je verwachtingen voldoet. Of zelfs overtreft, zoals met de laminaatvloeren van Quick Step doorgaans het geval is. Het is belangrijk om een mooie vloer in je interieur te hebben liggen. Bijvoorbeeld in de woonkamer waar je tijd doorbrengt na je werk. Of in je slaapkamer waar je binnen wilt komen en je gewoon van het prachtige interieur geniet. Het is altijd aangenaam om in een omgeving te zijn waar jij je fijn voelt. De basis daarmee leg je met laminaatvloeren van Quick Step bij Tapijt en Laminaat Direct.

Quick Step laminaat vloeren bij Tapijt en Laminaat direct

Door Hermen in laminaat
Lees verder
Houd je van praktisch? Ook wat vloeren betreft? Dan is de Quik Step laminaat vloer echt iets voor jou. Een laminaat vloer van Quick Step heeft veel praktische voordelen. Bij Tapijt en Laminaat Direct, kun je terecht voor allerlei soorten en maten Quick Step laminaat. Je vindt gegarandeerd de vloer die helemaal bij jouw stijl en wensen past.

HAMAT Borstelmat Outline

Door Hermen in deurmat
Lees verder
Je interieur of bedrijfsvloer proper houden is op zich een eenvoudige zaak - maar het is natuurlijk altijd handig als je enkele extra maatregelen neemt om dat zo te houden. Een borstelmat is daar het perfecte voorbeeld van, en dat heeft verschillende interessante redenen. Wil je zeker zijn dat je kwaliteit in huis haalt als je op zoek bent naar een goede borstelmat? Dan is een HAMAT Borstelmat Outline zeker een must. Deze mat heeft heel wat verrassingen in petto voor zowel particuliere als zakelijke omstandigheden. Wat meer informatie daarover is hier dan ook wel op zijn plaats.

Voordelen van click pvc

Door Hermen in pvc
Lees verder
Hoewel laminaat nog steeds een zeer populaire vloer is en vaak wordt gekozen, wordt het langzamerhand wel ingehaald door de pvc vloer. Een pvc vloer bestaat volledig uit kunststof en is verkrijgbaar in talrijke kleuren en motieven. Bij Tapijt en Laminaat Direct vind je een groot assortiment aan verschillende pvc vloeren. Het grote verschil met laminaat is dat de stroken van een pvc vloer flexibel zijn en gemakkelijker gelegd kunnen worden.

Visgraat laminaat bij Tapijt en Laminaat Direct

Door Hermen in laminaat
Lees verder
Tapijt en Laminaat Direct is dé speciaalzaak voor laminaatvloeren en beschikt dan ook over een uitgebreid aanbod aan vloeren voor zowat elke toepassing. Laminaat is een van de populairste materialen voor vloeren in particuliere woningen, en wel om verscheidene redenen. Naast een hoge duurzaamheid maken ook zijn moderne en strakke karakter een dergelijke vloer erg gewild bij huishoudens en bedrijven. Daarbij komt ook nog eens dat laminaat in verschillende formaten en vormen verkrijgbaar is - zoals een visgraat vloer!

Laminaat gratis laten leggen

Door Hermen in laminaat
Lees verder
Laminaat is een goede keuze wanneer je een nieuwe vloer in de kamer wilt hebben. Laminaat heeft namelijk een flink aantal pluspunten als je dit vloertype vergelijkt met andere vloersoorten.

Laminaat € 18,90 p/m2 inclusief leggen, ondervloer en plakplinten!

Door Hermen in laminaat
Lees verder
Vanaf heden een ongeëvenaarde stunt bij Tapijt en Laminaat Direct!

Tapijt en laminaat Direct altijd vernieuwend

Door Hermen in kunstgras, laminaat, pvc, deurmat
Lees verder
Tapijt en Laminaat Direct een woonwinkel met alle soorten vloeren en raammogelijkheden in de showroom uitgestald. Alle collecties van zowel de vloeren als ook van de raambekledingen worden met grote regelmaat vernieuwd. Zo bent u altijd verzekerd van al het nieuwe in de gangbare trends.

Tapijt en Laminaat Direct biedt all in service

Door Hermen in laminaat, pvc
Lees verder
De all in service van Tapijt en Laminaat Direct ontneemt u alle zorg om een prachtige nieuwe vloer te realiseren. Het heeft zoveel voordelen om zelf niet aan de slag te hoeven gaan, maar het hele proces uit te besteden. Dat er geen extra kosten bij komen kijken, is helemaal fantastisch. Laminaat wordt namelijk gratis gelegd net als klik pvc. U kiest op uw gemak een nieuwe vloer en op de afgesproken dag komt onze professioneel team langs om de laminaatvloer of pvc-vloer te leggen.

Waarom zou ik voor een pvc vloer kiezen?

Door Hermen in pvc
Lees verder
U bent op zoek naar een nieuwe vloer in uw woning. U denkt daarbij aan een PVC vloer. Dat is een goede keuze. Een PVC vloer ziet er niet alleen erg mooi uit, maar is ook nog eens erg praktisch. PVC vloeren via Tapijt en Laminaat direct bieden heel veel mooie voordelen.
Previous post
Prijzen inclusief 21% BTW - Alle vloerkleden gratis bezorgd - Matten en trapmatten 4,95 bezorgkosten - Boven de 450,00 geen verzendkosten